Aktiviteter


FÖRÄLDRAKURS PÅ RIDSKOLAN – 3 gånger med möjlighet att provrida vid sista tillfället
(24/10, 7/11 och 14/11)

Till er föräldrar som har barn som rider eller vill börja rida, nu har ni möjligheten att lära er lite mer om ert barns intresse. Vi kommer att köra ett upplägg med 3 lördagar i oktober/november på mellan kl 10.00-11.00.

Första tillfället är rent teoretiskt, vi pratar om ridskolan, vett och etikett i samband med hästar och annat som kan vara bra att ha med sig vidare. Självklart finns det tid till frågor och funderingar vid varje tillfälle.
Vid andra tillfället beger vi oss ner i stallet och lär oss mer om hästarna och hur de fungerar. Vi går igenom hur man gör en häst redo för en lektion. Vi lär oss även vad en häst behöver efter sitt arbetspass.
När vi kommit till sista och tredje tillfället så repeterar vi hur man sadlar och tränsar hästen. För de som vill prova att rida så finns det möjlighet till det, har ni aldrig ridit innan kommer vi se till att vi har någon som leder hästen åt er.

De datum som gäller är 24/10, 7/11 och 14/11, och det är alltså en sammanhängande kurs. Max 10 personer per tillfälle. Kostnad 350:-. Vid varje tillfälle startar vi med en enkel fika kl 10.00.

Anmälan görs via kansli@borasridhus.se. Har ni frågor kontakta vårt kansli via mail eller telefon.
Varmt välkomna att hänga i stallet lite!

 

Vi lägger ut info på Instagram och FB. Följ oss gärna där!