Elin 1Elin 2Elin 3

Välkommen till Borås Fältrittklubb!

Borås Fältrittklubb är en ideell förening där DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende ålder eller nivå. Vi står för kunskap, kvalité och en god gemenskap! Vår vision är att vara en av Sveriges ledande och säkraste ridsportanläggning.

 • ÄNGLAHOPPET


  I år firar ÄNGLAHOPPET  30-årsjubileum 30 okt - 2 nov


  All information om Änglahoppet finner du på tävlingens egen hemsida

  anglahoppet.se

   

  VÄLKOMNA!

 • TÄVLINGSNYTT


  Borås Fältrittklubb annordnar KM i hoppning och dressyr 2014 närmar sig med stormsteg!

  Som vanligt korar vi vinnare på storhäst och ponny, både privat- och ridskoleekipage. Nytt för i år är att vi även kommer dela ut en Allstars-titel, för dig som både tävlar hoppning och dressyr.

  Information och Proposition >>

   

   

   

 • CLINIC MED ALEXANDER


  Under Änglahoppet kommer hoppryttaren Alexander Zetterman att hålla clinic på Borås Fältrittklubb.

  Clinicen kommer att handla om partnerskapet med hästen och vikten av att anpassa ridningen till hästen. Alexander Zetterman utlovar många exempel för att åskådarna ska kunna ta till sig av och inspireras av hans filosofi.
  Läs mer och anmäl dig här >> 


orangestreck_675x11.jpg

 

 

jenny.jpg

 

Borås Fältrittklubb är mycket glada och stolta över att erbjuda träningsmöjlighet för den Holländska landslagsryttarinnan i dressyr Jenny Schreven.

Jenny har en lång erfarenhet kring dressyrträning och tävling på Grand Prix nivå. Hon bedriver utbildning för ryttare på alla nivåer och har därmed en bredd i sitt utbildningsregister. Ni rider 2 ekipage per lektion a 45 minuter under fredag och lördag. Antalet lektioner är maximerat till 6 st per dag = 12 ekipage. Pris 900:- och betalas efter bekräftelse av plats. Enbart åhörare 100:- för båda dagarna och fika ingår.

 

VARMT VÄLKOMNA!