sommar.jpg14212062_1795684087357334_4123251093726098131_n.jpgIMG_5830.jpgIMG_3759.jpgBildspel_plakett.jpgIMG_5785.jpgIMG_5455.jpg3.jpgpuss.jpgbildspel_sadel.jpgbildspel_hästsida_logo.jpgBakifrån            VÄLKOMMEN TILL BORÅS FÄLTRITTKLUBB  


Vi är en ideell förening där just DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap. Oavsett ditt mål hjälper vi dig på vägen.Vill du lära dig rida eller bara umgås med hästar är du


Varmt välkommen till oss!

 

____________________________________________________________________________________________________

KOMMANDE EVENEMANG


 • Vill du börja rida?

    Välkommen till höstterminen som startar vecka 32. Du som är nyfiken på att börja rida anmäl dig på HORSEMANAGER så kontaktar vi dig. Du som redan gjort intresseanmälan kommer kontaktas under v31-32.

   

  Välkommen till Borås Ridhus!

 • BoråsHoppet

   

  Välkommen till Borås och en tvådagars hästfest i hoppning den 23-24 september. Klasser från 95 cm till 130 cm och för dig som deltager båda dagarna erbjuder vi uppstallning i våra permanenta stallar. Anmälan öppnar den 12/8 kl 18.00.

   

  >> Anmäl här

  >> Funktionär

 • Änglahoppet 2017

   

   Välkommen till vår regionala/nationella ponnytävling i hoppning den 13-15 oktober. Tävlingen som startades 1984 är en av nordens äldsta ponnytävlingar och en populär tävling. Vi ser fram emot att ha dig ryttare, förälder, sponsor, och besökare här i Borås under tre dagar i oktober. Mer info kommer finnas här inom kort.

   

  >> Till tävlingens hemsida

  >>Anmäl här (anmälan öppnar 3/9)

  >>Funktionär

 • Miljödiplomering!

  Nu kan vi i  Borås Fältrittklubb efter några månaders flitigt arbete och som en av de första ridklubbar i landet stolt titulera oss som miljödiplomerad anläggning!

   

  >> Läs mer

  >> Hållbarhetspolicy

  >> Inköpspolicy för mat och servering

 • Styrelsen informerar


  Här kommer det kontinuerligt finnas information från styrlsen. I kalendern kan du också se när styrelsen sammanträder.

   

  >>Vilka är vi

  >>Till kalendern

 • Det här är Gräsroten!

   

  Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

   

  >> Läs mer

   

 • Mer än bara tävling

   

  Borås Fältrittklubb är en av Sveriges bästa klubbar på att göra tävlingar, men vi är så mycket mer...

   

  Följ oss på FB>>

 • Sommartävling!

   Vinnare i vår sommartävling

  CATARINA JOHNSON - GRATTIS!

   

  >> Facebook

  >> Instagram