KM2017_bildspel.jpg14212062_1795684087357334_4123251093726098131_n.jpgIMG_5830.jpgIMG_3759.jpgBildspel_plakett.jpgIMG_5785.jpgIMG_5455.jpg3.jpgpuss.jpgbildspel_sadel.jpgbildspel_hästsida_logo.jpgBakifrån            VÄLKOMMEN TILL BORÅS FÄLTRITTKLUBB  


Vi är en ideell förening där just DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap. Oavsett ditt mål hjälper vi dig på vägen.Vill du lära dig rida eller bara umgås med hästar är du


Varmt välkommen till oss!

 

____________________________________________________________________________________________________

KOMMANDE EVENEMANG


 • Samarbetspartner

   

  Vårt syfte och mål är att tillsammans med hästen och vår stad skapa relationer till ett tryggare samhälle. Borås Fältrittklubb har möjligheter att öppna många dörrar och skapa samarbeten som påverkar och utvecklar individer, vill du vara vår samarbetspartner 2018? Vi har tagit fram ett program där du kan välja olika alternativ till ett samarbete med oss. Välkommen att kontakta oss för mer info på sara@borasridhus.se eller camilla@borasridhus.se. 

  Borås Fältrittklubb

 • Snart är vintern här

   

  Köp vår fina varma fleecemössa med BFK broderat nu när vintern snart är här! Finns i ett begränsat antal att köpa hos Linda i receptionen - först till kvarn.

   

  >> Klubbmössa

 • Klubbmästerskap 2017

   

  Vill du bli årets klubbmästare? Då ska du inte missa att anmäla dig till årets klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Amnälan öppnar 15/10. Rider du både dressyr och hoppningsKM så har du också chans till ett BONUSPRIS som delas ut till den ryttare som vinner båda på en och samma häst. Välkommen!

   

  >> Dressyr

  >> Hoppning

 • Miljödiplomering!

  Nu kan vi i  Borås Fältrittklubb efter några månaders flitigt arbete och som en av de första ridklubbar i landet stolt titulera oss som miljödiplomerad anläggning!

   

  >> Läs mer

  >> Hållbarhetspolicy

  >> Inköpspolicy för mat och servering

 • Änglahoppet 2017

   

   Tack till alla ni som kom och gjorde vår tävling till en hästfest, ett stort fång blommor till våra fantastiska funktionärer som hela tiden gör det vi är så grymt bra på - tävling! Hoppas vi ses nästa år på Änglahoppet 2018 och återigen - ett stort GRATTIS!!

   

  >> Till tävlingens hemsida

  >> Bilder   

 • Mer än bara tävling

   

  Borås Fältrittklubb är en av Sveriges bästa klubbar på att göra tävlingar, men vi är så mycket mer...

   

  Följ oss på FB>>

 • Vill du börja rida?

    Välkommen till oss på Borås Ridhus, höstterminen är i full gång men alla är ändå välkomna att starta upp ridning.Du som är nyfiken på att börja rida anmäl dig på HORSEMANAGER så kontaktar vi dig. Du som redan gjort intresseanmälan kommer kontaktas snarast.

   

  Välkommen till Borås Ridhus!

 • BoråsHoppet 2017 - TACK

   

  TACK....

  ...till alla som gjorde Boråshoppet 2017 till en skön hästfest. Vi är glada att så många ryttare deltog och sammanslagt gjordes 582 starter under två härliga dagar, ett extra stort tack till alla fantastiska funktionärer som jobbade låånga dagar med ett leende på läppen hela tiden...TACK till er!!

   

  Vi riktar även ett stort tack till våra sponsorer som ställde upp med fina priser till ryttarna...>> TACK

   

  >> Resultat

 • Styrelsen informerar


  Här kommer det kontinuerligt finnas information från styrlsen. I kalendern kan du också se när styrelsen sammanträder.

   

  >>Vilka är vi

  >>Till kalendern

 • Det här är Gräsroten!

   

  Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

   

  >> Läs mer

   

 • Grattis Esther!

   

  Ett stort grattis till Esther som med sin vackra vita ponny blev Distriktsmästare i Västergötland 2017 i hoppning! GRATTIS ESTHER och TROLLET önskar vi alla på Borås Fältrittklubb!

 • GRATTIS VIKTORIA

   

   Ett stort grattis till silvermedaljen på SM i fälttävlan vid Segersjö Herrgård, VIKTORIA CALERBÄCK och hästen ZLATAN B!

   

  >> Läs mer